Om korpset

Bryne musikkorps består av ca 35 musikantar i alderen 16 til 80 år. Me spelar saman kvar onsdag kl 1930-2200 på Bryne skule. Går du tilfeldigvis forbi skulen i den tida, kan du kanskje høyra tonane frå ein feiande flott marsj eller ein swingande jazzlåt.  Det er og mykje mulig du høyrer ein høgrøysta klar tenorstemme tilhøyrande den karismatiske dirigenten vår, Saulius.

Ta kontakt med leiaren vår, Kristian Svanes,  tlf. 91326850, epost  sjanker@gmail.com om du har lyst å byrja hos oss!