For medlemmar

Øvingsfri 14.02.18

Møt i tide på øvingane - speleklar 1930 -  Dørene opnast 1915 :)

Forfall til øving og speleoppdrag skal meldast Janne på tlf. 94784211 i GOD tid før øvinga starter, og til speleoppdrag så fort du veit du ikkje kan delta

Referat frå  styremøte 24.01.18 er lagt ut

Nye mailadresser:

Johnny  jkartevoll@gmail.com
Marit  marit.g.selle@gmail.com
Berit berit.njaa@gmail.com (har vore på medlemslista ei stund, men kanskje ikkje oppdaga)

Ha alltid med heftet me brukte på Korps på friluftstur - dette er utgangspunktet til "gullhefte" som me skal spela frå siste minutta på kvar øving. Merk at Crying in the rain har kome til.

Norge i rødt, kvitt og blått
Holmenkollmarsj
Forelska i lærer'n
Kortspel
Dixieland strut
Den norske løve
King-Size
Kjøb sandala
Seventy six trombones
Gonna fly now
Olsenbanden
Beer Barrel Polka
Wandern Sonne Erica
Flickan i Havanna
Gammel jegermarsj
The final countdown
Neste sommer
Seven nation army
Crying in the rain

Kortspel og Kjøp sandala, ALLTID DEN GAMLE versjonen, den til 2. april er KUN til denne datoen.

Datoar å notera i kalendaren:

09.02.18 Årsmøte
20.-22.04.18 Seminarcruise Tananger - Hirtshals
16.06.18 Korpsfest i Stavanger kl. 1200
30.06.18 Gunn Marit og Tom gifter seg
22.09.18 Korpsfestival og oktoberfest frå kl. 1000

Sjå aktivitetar - årshjul - der skal det meste stå.

Orientering om heimesida:

Alt utanom det som ligg under for medlemmer er tenkt for publikum. Difor står f.eks. ikkje ALT me skal gjer under "kva skjer". Medlemmer må alltid gå via "For medlemmer" for å hente info. Som regel blir det laga eit eige menyvalg for kvar aktivitet.

Under sosialt ligg bilete frå nokre få interne aktiviteter. Bilete frå andre happeningar ligg opne for alle under "biletarkiv".

Ved å klikke på lyra øverst til høgre kjem du tilbake til "start" - velkommensida.