For medlemmar

Antall besøk på siden: 751 667

Møt på øving 25.10. i full uniform - 1. akt for reklamefilm for Stadion bowling. Det blir og medlemsmøte på del av denne øvinga.

Møt i tide på øvingane - speleklar 1930 -  Dørene opnast 1915 :)

Forfall til øving og speleoppdrag skal meldast Janne på tlf. 94784211 i GOD tid før øvinga starter, og til speleoppdrag så fort du veit du ikkje kan delta

Jul i Skomakergata - eige menyvalg.

"Siste scene reklamefilm for Stadion bowling filmes inne i lokalene på Bryne Stadion lørdag 18.11.2017 kl.10.00. Viktig at dere har korpsuniformene på dere denne dagen.

Det blir først filmet at alle kommer inn dørene (karate, korps, unge spor, håndball, (drillpiker) hvor vi deretter vil filme at alle koser seg med bowling."

Referat frå styremøte 03.10.17 er lagt ut.

Svar frå spørjeundersøkinga - sjå eige menyvalg

Ha alltid med heftet me brukte på Korps på friluftstur - dette er utgangspunktet til "gullhefte" som me skal spela frå siste minutta på kvar øving. Merk at Crying in the rain har kome til.

Norge i rødt, kvitt og blått
Holmenkollmarsj
Forelska i lærer'n
Kortspel
Dixieland strut
Den norske løve
King-Size
Kjøb sandala
Seventy six trombones
Gonna fly now
Olsenbanden

Beer Barrel Polka
Wandern Sonne Erica
Flickan i Havanna
Gammel jegermarsj
The final countdown
Neste sommer
Seven nation army

Crying in the rain

Kortspel og Kjøp sandala, ALLTID DEN GAMLE versjonen, den til 2. april er KUN til denne datoen.

Datoar å notera i kalendaren:

05.11.17 Basar Rosseland skulekorps kl 15
18.11.17 Reklamefilm - Stadion bowling kl 10 - full uniform
29.11.17 Fellesøving med skulekorpsa, Klepp u.skule kl 18-20
06.12.17 Fellesøving med skulekorpsa, Klepp u.skule kl 18-20
09.12.17 Generalprøve Rosseland skule kl 14-17, møt kl 13
10.12.17 Jul i Skomakergata, førestillingar kl 14 og 17
16.12.17 Julebord

Sjå elles aktivitetar - årshjul - der skal det meste stå.

Orientering om heimesida:

Alt utanom det som ligg under for medlemmer er tenkt for publikum. Difor står f.eks. ikkje ALT me skal gjer under "kva skjer". Medlemmer må alltid gå via "For medlemmer" for å hente info. Som regel blir det laga eit eige menyvalg for kvar aktivitet.

Under sosialt ligg bilete frå nokre få interne aktiviteter. Bilete frå andre happeningar ligg opne for alle under "biletarkiv".

Ved å klikke på lyra øverst til høgre kjem du tilbake til "start" - velkommensida.